Home/Hakkımızda

Mottomuz

Zafere inanıyoruz ve dört ayaklı dostlarımıza kaliteli, kapsamlı yardım sağlamaya devam ediyoruz.

Hikayemiz

İzmir’in kalbinde yer alan Cennet Vadisi Canları Derneği, Almanya’dan Clarissa’nın yardımıyla bu proje gönüllü başlatıldı.

Sokak hayvanlarına yeni bir hayat sunmak için gece gündüz demeden çalışıyor. Şehrin sokaklarında savunmasız halde yaşam mücadelesi veren kedi ve köpekler, derneğimizin şefkatli ellerinde yeniden hayata tutunuyor.

Bir Yuvaya Kavuşanların Hikayesi

Her şey, bir grup hayvanseverin İzmir sokaklarında açlık, soğuk ve hastalıklarla mücadele eden hayvanlar için bir şeyler yapma kararı almasıyla başladı. Bu gönüllüler, yalnızca onları beslemekle kalmayıp, aynı zamanda tedavi etmek, kısırlaştırmak ve sahiplendirmek için de bir araya geldi.

Derneğimiz, kurulduğu günden bu yana sokak hayvanlarını güvenli bir yuva ile buluşturdu. Tedavi edilen, aşılanan ve kısırlaştırılan bu canlar, hayvansever aileler sayesinde sıcak bir yuvaya kavuştu. Sahiplenme sürecinde de titiz davranarak, her bir hayvanın sevgi dolu ve sorumlu ailelere teslim edilmesini sağlıyoruz.

Siz de Bir Can Kurtarın

Sokak hayvanlarına yardım etmek için Cennet Vadisi Canları Derneği’nin bir parçası olabilirsiniz. Gönüllü olarak, bağış yaparak ya da bir dost sahiplenerek, siz de bu iyilik hareketine katılabilirsiniz. Her küçük adım, onlar için büyük bir fark yaratıyor.

Gelecek İçin Umut

Cennet Vadisi Canları Derneği olarak, İzmir’deki sokak hayvanlarına umut olmak için çıktığımız bu yolda, daha çok cana ulaşmak için desteğinize ihtiyaç duyuyoruz. Hep birlikte, onlara daha iyi bir hayat sunabiliriz.

Bu hikaye, sokak hayvanlarının korunmasına yönelik derneğimizin mücadelesini, başarılarını ve gelecek hedeflerini özetliyor. Web sitenizde paylaşarak, hem farkındalık yaratabilir hem de daha fazla insana ulaşarak bu güzel hareketin bir parçası olmalarını sağlayabilirsiniz.

Vizyonumuz tüm hayvanların zulüm ve acıdan uzak bir hayat yaşamasıdır.

Nezaket

Her hayvana hak ettiği özeni ve nezaketi göstermek için elimizden gelenin fazlasını yapmaya inanıyoruz.

Empati

Koruma

Gönüllü

Değerlerimiz

Hayvan kurtarma gönüllülerinin ve barınakların karşılaştıkları sorunları tespit ediyor, fiziksel olarak ve bilgi sağlayarak çözmelerine yardımcı oluyoruz.